Studio Wilhelminapark

Een bijzondere locatie in Haarlem

"Studio Wilhelminapark is een bijzondere plek in Haarlem waar alleen de allermooiste dingen gebeuren. Er is ontzettend veel mogelijk, maar we zijn wel kritisch. Op kwaliteit en inhoud. Want dat verdient een studio die zo bijzonder is als deze. Hier lees je welke mooie mogelijkheden tot nu toe bedacht en uitgevoerd zijn. Maar denk vooral mee"

Mogelijkheden

Foto- en Filmstudio
De ruimte is bij uitstek geschikt als (daglicht-) studio. Zowel voor foto- als filmprojecten. Verschillende professionals gingen u voor.

Speciale evenementen
In eigen beheer organiseert Studio Wilhelminapark bijzondere evenementen die zorgen voor verbinding, betekenis en verdieping. Denk aan bijzondere overnachtingen, life classes, 35 mm filmavonden, documentaires en filosofie. We zijn dag en nacht bezig met zoeken naar mooie, bijzondere concepten die de allure van de studio eer aan doen.

Recepties en vergaderingen
Studio Wilhelminapark geeft een gevoel van rust en ruimte aan iedereen die binnenkomt. Een borrel of meeting in stijl kan hier geheel verzorgd plaatsvinden.

Lezingen
De Studio leent zich perfect voor lezingen, (boek)presentaties en andere bijzondere verhalen.

Yoga en Pilates
De ruimte en de rust van Studio Wilhelminapark wordt al jaren dankbaar gehuurd door onder andere Yoga en Pilates groepen.